Menu
MENU

Varm bjørn til valp og kattunge

SKU: 301889

Når du får deg en valp eller kattunge, må kjæledyret forlate mammaen sin og søsknene sine. For å hjelpe valpen eller kattungen på en trygg og god måte, kan du bruke denne varme bjørnen. Den myke lekebjørnen kan har en pose som kan varmes i microbølgeovn og fylle bjørnen. På denne måten etteraper den varmen og sikkerheten fra mor, som igjen kan hjelpe å roe ned valpen eller kattungen, lette stress og separasjonsangst hos hund eller katt. 

kr 299,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Hvordan den virker:
Behagelig varme: for valper og kattunger er det ofte anbefalt med en varmeflaske eller lignende i sengen eller valpekassen. Dette hjelper den lille å ikke føle seg så ensom. Denne bjørnen har en lomme som kan varmes opp i microbølgeovnen i 2-5min, som så plasseres inni bjørnen, slik at varmen sprer seg ut til kosedyret. Den kan varmes igjen og igjen, og er trygt plassert inni bjørnen, og lommen er godt sikret bak sterk borrelås.

Om du vil gjøre denne bjørnen ekstra attraktiv, kan den med fordel plasseres hos valpemor eller kattungemor en liten stund før du skal hente valpen eller kattungen, slik at den får den riktige trygge lukten i tillegg.

NB! La ikke valpen eller kattungen ha denne uten oppsyn, fjernes dersom valpen har bitt hull i selve kosedyret eller posen inni.

 

 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke AFP
tilstand new
Produktomtaler

En helt nydelig bamse!!

Elsket den!! Kjempe søt og fantastisk god bamse :) både valpen og familiehunden var gal etter den. Perfekt størrelse var det også! Veldig bra kundeservice i tillegg <3 totalt verdt pengene.
Posted 09.04.2018 by Chrissie Bell

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Varm bjørn til valp og kattunge