Menu
MENU

Carefresh Natural

SKU: 304597

CareFresh strø er laget av papirmasse, som er en naturlig og bærekraftig ressurs. Den er sikker og komfortabel for alle små kjæledyr.

Den støver nesten ikke. Derfor passer den bra for både dyr og mennesker som kan ha allergiproblemer.

Carefresh er 100 % biologisk nedbrytbar og komposterbar.

Finnes i to størrelser.

kr 99,00

* Påkrevde felt

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Carefresh Natural bunnstrø er laget av gjenvunnet avfall fra papirindustrien. Denne korte fibermassen kan ikke gjøres til papir; Den er fri for blekk, fargestoffer, leire og kjemikalier som brukes i papirfremstillingsprosessen. Det behandles for å fjerne potensielt skadelige aromatiske hydrokarboner som finnes i furu og cederoljer.Carefresh er testet fri for forurensning og behandlet for å redusere bakterier, mugg og sopp.

Luktkontroll.Carefresh Small Animal Bedding gir uovertruffen luktkontroll for ditt kjæledyrs habitat. I motsetning til andre bunnstrø, virker Carefresh for å undertrykke dannelsen av ammoniakk, den primære lukten forårsaket av kjæledyr urin.

Superabsorberende. Carefresh Small Animal Bedding absorberer 3x vekten i væsker fra kjæledyr urin eller vannflaske lekkasjer, slik at burene blir rene og tørre. Carefresh Pet Bedding varer også dobbelt så lenge som spon, slik at du sparer tid og penger.

Mindre støv. Carefresh Pet Bedding er mykere og mindre støvete enn andre former for smådyrsstrø. Det er renere og sunnere for deg og kjæledyret ditt.

Bra for miljøet. Carefresh Pet Bedding har funnet opp og gjort papirindustriens avfall om til kjæledyreieres favoritt smådyrsstrø.

Finnes i 14liter og 60liters forpakning.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

tilstand new
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Carefresh Natural