Menu
MENU

CSI Urine spray

SKU: 302825

CSI Urine  flekk- og luktfjerner for alle kjæledyr, er en effektiv vaske spray du kan bruke dersom kjæledyret har hatt et uhell innendørs.


Spesiell formel med bio-aktive enzymer som angriper urin,blod,avføring og oppkast på molekylnivå ,  CSI URIN Multiple Pet Formulering fjerner flekker og lukt helt. Inneholder ingen deo.

 

kr 179,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

CSI URIN bruker Smart Science, ikke sterke kjemikalier for å fjerne urin flekker helt.

Hvordan er CSI URIN forskjellig fra alle andre rengjøringsmidler ?

CSI URIN bruker en kombinasjon av spesielle enzymer og enzymproduserende mikroorganismer som angriper flekker på det molekylære nivå.

Hva er enzymer og hva gjør de?

Enzymer er naturlige stoffer som hjelper bio-kjemiske reaksjoner oppstår. De fungerer litt som en nøkkel som kun passer inn i en bestemt lås for å vri den rundt. Dyreavfallet er låsen som CSI URINnøkkelen passer i.

Enzymene i CSI URIN virker bare på visse flekker, som urin, avføring, blod og oppkast. Dette er alle proteinflekker som enzymene i CSI URIN bryter ned til ufarlige støv som ganske enkelt kan støvsuges eller børstes bort. Enzymene i CSI URIN er biologisk nedbrytbare, miljøvennlig og vil ikke skade dyr eller mennesker, i motsetning til mange vanlige rengjøringsmidler som inneholder etsende stoffer som blekemiddel eller syre.

Sikker å bruke rundt alle kjæledyr.

Bruksanvisning på flasken.

Sprayflaske, nettoinnhold 500 ml.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

tilstand new
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: CSI Urine spray