Menu
MENU

Baggen Softbelt Race Grå

SKU: 913

Baggen Softbelt Race er et bredere hundeførerbelte laget spesielt for skigåing og jogging med hund.

Beltet har innebygget strikkavlastning som demper rykk for både hund og fører, og selve beltet er høyere og gir bedre avlastning og støtte for ryggen.

BAGGEN® Softbelt Race leveres med benremmer slik at du enkelt holder beltet nede på hoftene der det bør ligge.

Fest det vanlige kobbelet ditt i baggenbeltet for å få hendene frie. Strikkavlastningen i selve beltet tar seg av eventuelle rykk og napp - men kan selvsagt også med fordel brukes sammen med et strikkkobbel. Beltet finnes i to varianter X1 og X2 (som er ulike styrker.)

Beskrivelse

Detaljer

Vil du koble opp flere hunder i samme beltet er det også mulig, men OBS! man skal alltid koble sammen pistolkrokene foran ( Ikke sette en hund i hver lås) Kan brukes både med et tvillingkobbel - hanefot eller ulike kobbel festet i beltet.

BAGGEN® Softbelt Race er ca 9 cm som smalest (utenom selve båndet med spennen på magen, som er 5 cm) og 15 cm midt bak der det er som bredest. BAGGEN® Softbelt Race er justerbare mellom ca 70-145cm. OBS! Beltet skal sitte på hoftene. Softbelt Race er 15cm som bredest midt bakpå ryggen.

Ved hjelp av hurtigfestet som følger med beltet, kan du enkelt feste hvilket kobbel du vil. Uansett om du bruker ditt vanlige turkobbel eller sporline med mer så er det bare å spenne det fast i hurtigfeste. Hurtigfestet fungerer også som en panikkutløser i skisporet om du raskt må ta av hunden.

Hva betyr X1 & X2?
X1 og X2 er navnet på de ulike dempningene som sitter i Baggen Softbelt. Disse er utbyttbare og er mulig å kjøpe separat.

X1 - Enkel expander = Myk demping
En mykere demping for små eller mellomstore hunder, opp til ca 18-20kg. Anbefales også i visse tilfeller om man selv er liten og ikke har så mye vekt å sette imot.

X2 - Dobbel expander = Hard demping
Hardere demping for deg som har flere eller større hunder, over ca 18-20kg. Gir bedre kontroll og mer nærkontakt med hunder som drar mye, men her er det også en fordel om man selv har en del styrke/vekt å setta imot.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Farge Grå
Merke Baggen
tilstand new
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Baggen Softbelt Race Grå