Menu
MENU

Dyrebutikken vår

Dyrebutikk som bryr seg om dyra, miljøet og deg!

Dyra:
Vi er en frittstående dyrebutikk, med butikklokaler i Vogtgate 55 på Torshov i Oslo. Her finner du entusiastiske medarbeidere med ett stort hjerte for dyras ve og vel! Dette preger vår filosofi og retningslinjer både på nett og i butikk. Allerede fra starten i 2006 var det klart at vi ikke skulle selge levende dyr. Vi mener at dyra skal ha den beste omsorg mulig, og at dette er lite forenlig med butikkdrift.Samtidig ønsker vi at valget om å skaffe seg et kjæledyr ,skal være en veloverveid avgjørelse slik at alt ligger til rette for et godt liv sammen for både dyr og eier.

Vi samarbeider med dyrevernsorganisasjoner, og har i en årrekke både donert varer til, solgt varer for , videreformidlet kontakt med og reklamert for, samt hjulpet organisasjoner som Dyrenes hus, Fod, Solplassens omplasseringssenter og Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus.

Vi er dyrebutikken som brenner for å finne naturlige, gode og sunne produkter til de ulike kundene våre være seg hund og katt, kanin og gnager eller fugl. Vi tenker alltid på dyras beste, og mange produkter fører vi også ikke, da vi mener de ikke er sunne nok eller av andre grunner ikke går overens med våre verdier. Derfor mener vi at du kan være trygg på at produktene du finner hos oss skal være bra og sunne for dyra! Vi kurser oss så ofte vi har mulighet slik at vi stadig utvikler oss og øker kunnskapen vår. Vi mener sterkt at man aldri blir utlært! Verden og forskning går stadig fremover, og det gjør vi også;)

Vi importerer en del produkter selv, for å kunne tilby deg det vi synes er gode, innovative og spennende produkter til en rimelig pris.

Miljøet:
Vi bryr oss om miljøet og har et så bredt utvalg av naturlige miljøvennlige produkter som mulig. I Dyresjappa har vi fokus på å resirkulere det vi kan. Vi prøver å finne gode, trygge produkter som dyrene elsker, og som i tillegg er bra for miljøet . De fleste av våre forsendelser sendes i kartonger vi får vareleveringer i, slik at vi gjenbruker eskene i så stor grad som overhodet mulig, og dermed sparer miljøet i enda et ledd. Alle monner drar, og vi gjør en aktiv innsats for å gjøre vår bit av jobben!

 
Deg:
Du er den viktigste for oss, og vi gjør alt vi kan for å kunne være den beste samarbeidspartner mellom deg og dyret ditt. Du kan være trygg på at hos oss skal du som kunde bli møtt med et smil, og god service. Vi ønsker at du skal være fornøyd med det du går ut av butikken med, og vil gjøre vårt beste for å møte deg på en løsningsorientert og god måte dersom det skulle oppstå problemer! Vi har smaksgaranti på de fleste av våre fortyper; ta kontakt med oss så rådgir vi deg videre!

 

Vi er utrolig glade og takknemlig for å ha så mange gode faste kunder gjennom årenes løp; og håper virkelig at du vil prøve oss, og forhåpentligvis bli en av dem!

Dyresjappa vil være din dyrebutikk på nett!

Åpningstider i butikken er:Dyrebutikken fasade
Mandag - fredag : 10.00 - 18-00
Lørdag:                10.00 - 17.00
Søndag:               Stengt

Du kan kontakte butikken her:
Dyresjappa
Vogtsgate 55
0477 OSLO
Tlf: 22151515 (tast 1)
Mail: butikk@dyresjappa.no

Titt gjerne innom bloggen vår hvor vi skriver litt om ting som opptar oss og som vi synes er viktig på www.dyresjappa.wordpress.com eller se oss på Face og Insta