Menu
MENU

Katteseng - Kattehule

Katteseng eller kattehule?

Katter er ofte glad i å ha et privat sted å kunne trekke seg tilbake til når den trenger ro og hvile.En deilig og trygg liggeplass for katten din er viktig, og mange lurer ofte på hva som er best av katteseng eller kattehuler.  En katt er ikke bare en katt, og det vil alltid være individuelle ulikheter, så det kan være lurt å studere din katts adferd og personlighet litt før du tar valget.

Kattehuler er gjerne for katter som liker "å ha ryggen fri", og generelt den sengen som oppleves som den "tryggeste". Nervøse eller stressede katter liker ofte disse best, selv om katthuler er populære hos alle.

Kattesenger kommer i flere design, og mange er myke og deilige, med en god liggekant. Disse blir ofte mest populære hos de mer selvsikre kattene ala typen som "bretter seg ut"  for enhver fremmed for å få kos.

Katter liker ofte godt å ha utsikt over rommet og kontroll på det som er bak seg. Plasser med fordel derfor kattehuler eller kattesenger litt i høyden, det er sjelden populært at kattens soveplass er på gulvet.

 

Fannt 20 vare(r)
per side
Desc
Fannt 20 vare(r)
per side
Desc