Menu
MENU

Sesongaktuelt

Når det er spesielle anledninger som skal feires vil vi gjerne ha vår beste firbente venn med på feiringen. Om du skal arrangere hundebursdag eller fest; eller bare vil skjemme bort hunden litt ekstra har vi bursdagskake , hundeøl og hundepizza med mer til feiringen! Husk at feiringer uansett anledning, alltid bør gjennomføres på hundens premisser; slik at hunden koser seg like mye som deg.

Når jula nærmer seg, er det flere enn ungene i huset som vil sette pris på en adventskalender eller julegave også. Kjøp en adventskalender til hund, og gled deg sammen med hunden til å åpne en luke hver dag. Hunden lærer seg raskt poenget, og snart vil du se at det er like moro for eier når hunden med stor entusiasme gleder seg til dagens luke!  Julegaver til hund kommer i alle former og fasonger, og her finner du alt vi har av morsomme, søte og "julete"  produktene til hund.

Årets største salg Black Friday, går av stabelen i november hvert år, og i vår dyrebutikk forsøker vi alt vi kan å få de beste tilbudene på hundeutstyr og hundefor vi kan klare. Følg med i denne kategorien når det nærmer seg;)

Når sommeren gjør sitt inntog er det viktig å huske på å sikre hunden mot varmen. Alltid tilgjengelig drikkevann, god ventilasjon, og hjelp kjøleprodukter som kjølematter, kjølende hundeseler, kjølende halstørkle eller lignende er en god investering i en trygg og lykkelig hund også om sommeren.  Skal du på båttur eller stranda med hunden,  er flytevest, og kanskje badeleker - flyteleker til hund et must! Hundebadenymfene storkoser seg med spennede vannleker, og flytevesten gir trygghet dersom ulykken skulle være ute slik at sommer ved sjø og vann er bare å nyte for både hund og eier.

 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 41
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 41
per side
Desc