Menu
MENU

Sikkerhetssele til hund Ezydog

SKU: 173

Solid og god bilsele for hund fra Ezydog.

Denne bilselen er testet og godkjent av følgende standard: Australia (ADR69/00) Europe (ECE Regulation 16) USA (FMVSS 213)

Fra: kr 999,00

* Påkrevde felt

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

SIKKERHETSTESTET BILSELE FOR HUND

ENKEL I BRUK : Trekk bilens egen sikkerhetssele gjennom begge webhåndtakene på toppen av selen, klikk på plass sikkerhetsbelte som normalt, og du er klar til å kjøre! Denne bilselen er også utstyrt med doble D-ringer slik at du enkelt kan sette leiebåndet eller kobbel på hunden når du eskorterer den til og fra bilen.

ENKEL TILPASNING: Denne bilselen justeres til å passe din hund en gang ( med mindre den er i vekst), og etter det kan du enkelt og hurtig ta bilselen av og på ved hjelp av Mag-Lok™ Instant Fit closure systemet.

LAGET FOR Å VARE: Ezy Dog har brukt det sterkeste materialet de kunne finne, med den høyeste kvaliteten i denne selen. Alt webmaterialet er laget i kjøretøystestet sikkerhetsbelte materiale for ultimat styrke. Alle metalldeler er laget i en alleminiumslegering, så det skal være lett, holdbart og ekstremt solid. Brystplaten er paddet og har en kurvet kontur for å passe hundens brystkasse best mulig. Inspiser selen jevnlig for å se etter tegn til slitasjesom bitemerker, deformert metall, løse sting eller lignende. Viser den slike tegn er det på tide å kjøpe en ny sele.

STØRRELSE Str: Livvidde (cm)

S 28-64

M 38-86

L 49-106

For best mulig størrelse,mål livvidden til din hund med et cm mål. Selen skal sitte nært og godt, men ikke for stramt. Du måler livvidden bak forbena og rundt kroppen.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Ezy Dog
tilstand new
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sikkerhetssele til hund Ezydog