Menu
MENU

Hundelys og refleks

Uttrykket "refleks redder liv"er veldig sant., og det gjelder like fullt for våre kjæledyr som oss selv i mørket!

Det er flere ting å vurdere når du skal velge riktig refleks og lysprodukt for deg og din hund. Vi har produkter for alle formål, enten du har langhåret , korthåret , stor eller liten hund.

Synlighet fra flest mulig vinkler er viktig, et refleksdekken gir god refleksjon på en større flate enn kun et halsbånd selv for raser med mye pels. Reflekshalsbånd er hurtigløsningen for mange, og veldig enkelt i bruk. Reflekshalsbånd egner seg best til de korthårede rasene, da de med lang pels ofte opplever at refleksen blir skjult i pelsen.

Lysprodukter er ofte eiers favoritt, og utrolig praktisk spesielt når man slipper hunden fri i skog og mark eller på sletter. Med våre miljøvennlige og oppladbare ledlyshalsbånd, ser du godt hvor hunden befinner seg, selv over relativt store avstander! .For bilister er det tydeligst å se refleks fremfor lys, så tenk på hvor og i hvilken setting du skal bruke det.

Går du mye tur langs traffikerte områder- velg refleks, mens lysprodukter er fantastisk for oss eiere for å få øye på hunden i mørket.

Fannt 13 vare(r)
per side
Desc
Fannt 13 vare(r)
per side
Desc