Menu
MENU

Parakittutstyr

Parakitter - dvergpapegøyer - nymfeparakitter er veldig sosiale av natur, det er derfor viktig å ha mye tid til den og la den få være sammen med "flokken" - familien sin dersom den er enslig. Har du flere parakitter har de mere selskap i hverandre, men trenger fortsatt aktivitet og sysselsetting i form av leker og tid utenfor buret.

For at parakitten skal ha det best mulig, er det veldig viktig med variasjon både når det gjelder parakittmat, godbiter , leker og sittepinner til parakitten. Det å bytte på ulike sittepinner av forskjellige tykkelser og materialer gir avlastning for føttene til parakitten, samt imiterer naturlig atferd de hadde hatt i det fri.

Parakittleker kan være alt fra fuglebjeller og husker, til mentalstimulerende leker parakitten skal jobbe ut godbiter eller mat fra, eller leker der du som eier kan lære den triks ved hjelp av klikker og godbitbelønning.

Vi i Dyresjappa anbefaler å aktivisere parakitten din så ofte som mulig, slik at hverdagen blir så naturlig som mulig for fuglen; med tanke på variasjon, stimulering, og glede for både for fugl og eier.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 67
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 67
per side
Desc