Menu
MENU

Flåtthalsbånd til hund

SKU: 296210
Flåtthalsbånd til hund
kr 129,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Beaphar flåtthalsbånd er et alternativ til flåttmidler du får kjøpt hos veterinær. Produktet er naturlig og uten kjemikalier og egnet for hunder over 12 uker. Virkningsstoffet spres utover pelsen og vil virke avstøtende på flått og lopper. I tillegg skiller halsbåndet ut en behagelig duft og virkestoffet har pelspleiende egenskaper.

Halsbåndet tåler vann og kan tilpasses de fleste hunder med halsomkrets opp til 65cm. Halsbåndet gir beskyttelse i ca 3måneder. Virkning kan avta raskere dersom hunden har vært gjennomvåt mye.

Forventet effekt vil være omtrent det samme som ved bruk av myggmidler for mennesker; det vil virke frastøtende , men fortsatt ikke være garanti for ikke å få stikk. Du bør derfor likevel sjekke dyret for flått, og fjerne de du eventuelt finner raskest mulig.

Noen dyr kan reagere dårlig på flåttmidler. Du bør derfor se an situasjonen når det er første gang du bruker dette produktet. Førstehjelp med dårlig reaksjon; fjern halsbåndet og bad dyret grundig, og oppsøk veterinær om det er nødvendig.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Beaphar
tilstand new
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Flåtthalsbånd til hund