Menu
MENU

Kattedo Ecohus Peewee Brun

SKU: 302969

PeeWee kattetoalett er en kattekasse som gjør det enkelt å rengjøre doen, og enkelt å velge miljøvennlig.

Sammen med Peewee kattesand pellets, fungerer det slik at når katten tisser i PeeWee kattekassen, forsvinner 90% av urinen gjennom de små hullene i bunnen av den øverste kassen og ned i den nederste. Resten av urinen blir absorbert av pelletsene i den øverste kassen og deretter faller de fra hverandre og blir til sagflis. Pelletsene har den unike egenskapen at de absorberer betydelig mer fukt enn alle andre typer kattesand.
PeeWee absorberer også ubehagelig lukt fullstendig. 

kr 499,00
Kattedo Ecohus Peewee Brun is available for purchase in increments of 1
Beskrivelse

Detaljer

Mål på Kattetoalettet er LxBxH 56 x 39 x 38 cm.

PeeWee trepellets er laget av svensk gran og furu. De er laget av 100 % fornybare råstoffer og er 100 % biologisk nedbrytbare. Trepellets har dessuten den unike egenskapen at de absorberer mye mer fukt enn alle andre produkter som brukes i kattedoer. I tillegg absorberes også vond lukt fullstendig av våre trepellets.

Når katten tisser i PeeWee kattedoen forsvinner 90 % av urinen gjennom risten i den øvre beholderen og havner i den nedre beholderen. Resten av urinen absorberes i den øvre beholderen av pellets som faller fra hverandre og blir til sagflis. Når katten graver faller sagflisen gjennom hullene i den øvre beholderen og havner i den nedre beholderen. Den øvre beholderen holder seg derfor ren og tørr. I likhet med kattens poter og huset ditt. Det er bare nødvendig å kaste den brukte sagflisen. Hvis kattebæsjen fjernes regelmessig fra beholderen med den spesielle PeeWee spaden, er den friske granlukten det eneste som blir igjen. Fordi det bare er nødvendig med et 2 cm lag med trepellets i en PeeWee kattedo og man ikke trenger å etterfylle så ofte, varer en pose 14 liter PeeWee trepellets i minst 4 måneder.

PeeWee kattedoen er en bærekraftig løsning. Og det oppstår aldri ubehagelige, forurensende og iblant selv skadelige støvskyer.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Farge Brun
Merke PeeWee
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Kattedo Ecohus Peewee Brun